Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@08:21:12 GMT

پخش ۱۷ سریال رادیویی در ماه رمضان

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۱۹۲۹

پخش ۱۷ سریال رادیویی در ماه رمضان

۱۳۵ قسمت نمایش جدید رادیویی در قالب ۱۷ سریال در اداره کل هنرهای نمایشی رادیو تهیه و تولید شده است که در ایام ماه مبارک رمضان از رادیو نمایش و سایر شبکه‌های رادیویی پخش خواهد شد.

به گزارش ایسنا روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و شبکه رادیویی نمایش علاوه بر پخش مجموعه‌ای از آثار جدید نمایشی که قرار است ویژه ماه رمضان از این شبکه پخش شود، مجموعه‌های متنوع نمایشی دیگری نیز تدارک دیده است که در این ایام از سایر شبکه‌های رادیویی نیز پخش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزییات این سریال‌های رادیویی و زمان پخش آن به شرح ذیل است:

«بوی اسپند»

عنوان سریالی رادیویی است به نویسندگی مریم تاجیک و کارگردانی آشا محرابی که در ۱۷ قسمت تولید شده و از چهارم اردیبهشت ماه ساعت ۱۹ به روی آنتن شبکه رادیویی نمایش می‌رود. فرهنگ جولایی تهیه‌کننده این نمایش رادیویی است.

این نمایش حس امید، شادی و انگیزه به مخاطبان می‌دهد و به بررسی مسائل اقتصادی در نظام خانواده می پردازد.

در خلاصه داستان «بوی اسپند» آمده است: پارسا و گیسو سه سال پیش و در آستانه مهاجرت خانواده گیسو به استرالیا و علیرغم سختگیری آنها با هم ازدواج کردند، گیسو که  پیشتر به اصرار پدرش در دانشگاه حقوق می‌خوانده، بعد از ازدواج با پارسا انصراف داده و رشته مورد علاقه‌اش، مجسمه‌سازی را دنبال می‌کند و ...

«نقطه جوش»

عنوان سریالی رادیویی به نویسندگی یاسمن شکرگزار و کارگردانی سعیده فرضی  است که در ۷ قسمت تولید شده و قرار است از ششم اردیبهشت ماه ساعت ۵:۱۵ دقیقه از رادیو سلامت پخش‌ شود. اشرف السادات اشرف نژاد تهیه کننده این سریال رادیویی است.

«نقطه جوش» مجموعه ای اپیزودیک در قالب ۷ داستان مجزا به مسئله خشم در زندگی افراد مختلف می پردازد و در نهایت تبعات این مشکل را در زندگی افراد نشان می دهد تا مخاطب درگیر این مسئله با عواقب عدم کنترل خشم آشنا گردد.

«خنده تلخ»

عنوان سریالی نمایشی به نویسندگی الهام نظری، سینا عباسی و کارگردانی رضا عمرانی است و در ۲۸ قسمت تولید شده که به تهیه کنندگی فرهنگ جولایی از ششم اردیبهشت ماه به روی آنتن شبکه جوان می رود.

این نمایش داستان زندگی پسری به نام کیا است ، که با پدرش بر سر واردات گوشت اختلاف دارند چرا که کیا به دنبال سود بالاتر و تولید بیشتر است. در سفر کاری، کیا سردرد عجیبی می‌گیرد. پزشک خانوادگی آن‌ها به او اصرار می‌کند پای مواضع‌اش بایستد، برایش دارویی تجویز می‌کند که باعث خواب‌آلودگی او می‌شود و ...

«شهرنامه»

عنوان سریالی به نویسندگی یاسمن شکرگزار و کارگردانی مینو جبارزاده است که در شش قسمت تولید شده است و از هفتم اردیبهشت ماه ساعت ۱:۳۰ از رادیو تهران پخش می شود. اشرف السادات اشرف‌نژاد تهیه‌کننده این نمایش رادیویی است.

این نمایش رادیویی به رعایت حقوق شهروندی و وظایف شهروندان نسبت به یکدیگر در جامعه می‌پردازد و آینه‌ای مقابل رفتار آنها قرار می‌دهد. قصه‌ی افرادی همچون شخص خودخواهی که مقابل در آپاتمانشان را جزو متعلقات خانه ی خود می داند و اجازه ی پارک به ماشین  همسایه ها نمی دهد.

«شکوفه»

این سریال رادیویی را ایوب آقاخانی در شش قسمت نویسندگی و کارگردانی کرده و قرار است از ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱:۳۰ از رادیو تهران پخش شود.ژاله محمد علی تهیه کننده این سریال رادیویی است که موضوع آن درباره کمک به همنوع است .

«الهه»

عنوان سریالی رادیویی است به نویسندگی زهرا کولیوند  و کارگردانی مهدی نمینی مقدم  که در ۷ قسمت تولید شده واز سیزدهم اردیبهشت ماه ساعت ۱۶:۳۰ به روی آنتن شبکه رادیویی ورزش می رود.ریحانه یزدان دوست تهیه کننده این نمایش رادیویی است که به زندگی الهه احمدی قهرمان تیراندازی می پردازد.

«بت می‌تراشند پروانه»

عنوان سریالی رادیویی به نویسندگی بابک صفی خانی و کارگردانی جواد پیشگراست که در ۵ قسمت تولید شده و قرار است از بیست و یکم اردیبهشت ماه ساعت ۱۲ شب از  رادیو ایران   پخش شود. این نمایش ویژه شهادت حضرت علی (ع) است و محمد مهاجر تهیه کنندگی آن را بر عهده دارد.

«سیب تلخ»

عنوان سریالی نمایشی به نویسندگی هانیه نجفی و کارگردانی مجید حمزه است و در ۴ قسمت  تولید شده که به تهیه کنندگی مهدی نمینی مقدم  از بیست و هشتم اردیبهشت ماه ساعت ۱۲ شب به روی آنتن شبکه ایران می رود.

این نمایش درباره مقاومت مردم فلسطین است که به مناسبت روز قدس تولید شده و در خلاصه داستان آن آمده است:  در سال ۱۹۸۲ ناجی العلی کارتونیست معروف فلسطینی (خالق شخصیت حنظله) همراه خانواده‌اش در اردوگاه عین الحلوه‌ لبنان زندگی می‌کند. چند روزی‌ست که اردوگاه‌های فلسطینیان تحت حملات اسراییل قرار گرفته. روزی ناجی در حال بازگشت از محل کارش (دفتر روزنامه‌ی السفیر) به خانه با مردی مواجه می‌شود که ...

«گنجینه پدری»

عنوان سریالی به نویسندگی اکبرخوردچشم  و کارگردانی بهرام سروری نژاد است که در ۶ قسمت  تولید شده است و از بیست و هشتم اردیبهشت ماه ساعت ۱:۳۰ از رادیو تهران پخش می شود. زهرا عبدالله زاده  تهیه کننده این نمایش رادیویی است .

این نمایش نیز درباره مقاومت مردم فلسطین است که به مناسبت روز قدس تولید شده و در خلاصه داستان آن آمده است: پیرمرد فلسطینی از صندوقچه ای که مقداری دست نوشتۀ قدیمی دارد، با جان و دل مراقبت می کند. چند نفری گمان می کنند گنج با ارزشی است و یک دلال اسرائیلی سعی می کند آن را بدزدد. پیرمرد به خاطر مراقبت از صندوقچه می میرد و معلوم می شود، این صندوقچه داستانی دارد.

«پدر»

این سریال رادیویی را علیرضا غنچی فشکی  در ۵ قسمت نوشته  و نازنین مهیمنی آن را کارگردانی کرده و قرار است از بیستم اردیبهشت ماه ساعت ۱۰:۴۵ از رادیواقتصاد پخش شود.اشرف السادات اشرف نژاد تهیه کننده این نمایش رادیویی است.

این سریال ویژه شهادت حضرت علی (ع) است و در خلاصه داستان آن آمده است :علی پاکزاد، نوجوان درس خوانی که با زحمات بسیار مادرش، موفق به تحصیل شده ، پدرش را طی سانحه‌ای از دست داده و اخیرا به دلیل بیماری مادرش سخت نگران است. درصدد امرار معاش خانواده است . به مناسبت شهادت حضرت علی (ع) قرار است در مدرسه‌شان نمایشی اجرا شود که علی شخصیت اصلی آن را بازی می‌کند , ...

«بانوی بخشش»

عنوان سریالی رادیویی است به نویسندگی علیرضا غنچی فشکی  و کارگردانی نازنین مهیمنی  که در ۷ قسمت تولید شده واز سیزدهم اردیبهشت ماه ساعت ۳:۴۵ به روی آنتن شبکه رادیویی معارف می رود.اشرف السادات اشرف نژاد تهیه کننده این نمایش رادیویی است.این نمایش به منش و شخصیت والای حضرت خدیجه(س) می پردازد.

«بازجویی»

عنوان سریالی رادیویی به نویسندگی امیر امیری و کارگردانی رضا عمرانی است که در ۷ قسمت تولید شده و قرار است ازبیستم  اردیبهشت ماه ساعت ۳:۴۵ دقیقه از  رادیو معارف  پخش شود.زهرا عبدالله زاده  تهیه کننده این سریال رادیویی است.«بازجویی» نمایش ویژه شهادت حضرت علی (ع) است.

«ستاره ها»

عنوان سریالی نمایشی به نویسندگی مجید حیدری  و کارگردانی سعیده فرضی است و در ۷ قسمت تولید شده که به تهیه کنندگی ژاله محمدعلی  از بیستم اردیبهشت ماه ساعت ۱۶:۳۰ به روی آنتن شبکه ورزش می رود.این نمایش به بررسی آسیب‏های اجتماعی و تاثیر ماه رمضان بر کاهش بزه و تعارضات اجتماعی می پردازد.

«سلوک»

عنوان سریالی به نویسندگی علیرضا غنچی فشکی و کارگردانی نازنین مهیمنی که در ۷ قسمت  تولید شده است واز بیستم اردیبهشت ماه ساعت ۵ صبح از رادیو سلامت  پخش می شود. اشرف السادات اشرف نژاد تهیه کننده این نمایش رادیویی است. «سلوک» به آثار معنوی ماه مبارک رمضان می پردازد.

«حبیب»

این سریال رادیویی را اکبر خرد چشم در سه قسمت نوشته و نازنین مهیمنی آن را  کارگردانی کرده و قرار است از بیستم  اردیبهشت ماه ساعت ۱۳:۱۵ از رادیو نمایش پخش شود.انسیه سمیع پور تهیه کننده این نمایش رادیویی است.این سریال ویژه ولادت امام حسن مجتبی(ع) است.

«آخرین قربانی»

عنوان سریالی رادیویی است به نویسندگی فائزه صالحی و کارگردانی مهدی طهماسبی است که در ۶ قسمت تولید شده و از بیست و یکم  اردیبهشت ماه ساعت ۱:۳۰ به روی آنتن شبکه رادیویی تهران  می رود. آزاده شاهرخ مهر تهیه کننده این نمایش رادیویی است.

«آخرین قربانی»نمایشی راجع به تزکیه نفس است و در خلاصه داستان آن آمده : دختری بنام لیندا بر اثر یک تصادف، دچار مرگ مغزی میشود و خانواده او تصمیم میگیرند که اعضای بدن او را اهدا کنند.

«آرایشگر مشکوک»

عنوان سریالی رادیویی به نویسندگی بهناز امینی و کارگردانی مهدی طهماسبی است که در ۷ قسمت تولید شده و قرار است از بیستم  اردیبهشت ماه ساعت ۶:۳۰  از  رادیو نمایش پخش شود.این نمایش به تهیه کنندگی مهدیه تقی زاده با موضوع حمایت از نیازمندان تولید شده است.

همگی این آثار با هنرمندی نویسندگان، تهیه‌کنندگان، بازیگران، صدابرداران و افکتورها در اداره‌ی کل هنرهای نمایشی رادیو تولید شده‌اند که علاوه بر رادیو نمایش از سایر شبکه های رادیویی پخش خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نمايش راديويي خلاصه داستان آن آمده روی آنتن شبکه رادیویی ۷ قسمت تولید شده کل هنرهای نمایشی رادیو اردیبهشت ماه ساعت ۱ سریال رادیویی شهادت حضرت علی تهیه کنندگی تولید شده رادیو نمایش ساعت ۱ ۳۰ پخش شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۱۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • تهیه کننده نون خ سریال جدید می‌سازد
  • دنیا باید منتظر کسی که پول دارد بماند!/ کشتن انسان‌ها بدون ترس
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟/ توافقات اولیه سریال
  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید